Solicita o intalnire

 

Contact

 

BioAktiv – o solutie naturala si eficienta in agricultura

 

BioAktiv este un aditiv pentru plante si sol, ce incurajeaza dezvoltarea azotobateriilor iubitoare de oxigen aerobic. Din dragoste pentru sistemul ecologic, BioAktiv transfera vibratia naturala a atomilor de oxigen la sol, ajutând astfel la reducerea utilizarii de ingrasaminte pe baza de azot, stimulând plantele sa asimilize din nou gama naturala. Acest lucru aduce numeroase avantaje pentru agricultori, costuri mai mici si perspective mai bune pentru viitor!

BioAktiv are in compozitie sare amara, un compus mineral pur de magneziu si sulfat aprobat pentru cultivarea organica a plantelor, care creste continutul de proteina la grâu si lucerna si imbunatateste calitatea culturilor reducând microtoxinele.

 

 

Importator unic în România si Republica Moldova

 

Prezent in Romania de 3 ani, BioAktiv a reusit sa-si dovedeasca succesul prin numeroase cercetari certificate de I.N.C.D.A. Fundulea – Centru de Cercetare, Inovare si Transfer Tehnologic pentru Agricultura Europeana. Fiind un produs ecologic, acesta s-a dovedit un ingrasamânt potrivit pentru o gama larga de culturi: grâu, ovaz, coriandru, soia, floarea soarelui, rapita, porumb.

 Diferitele soiuri de plante sunt alimentul de baza al oamenilor si animalelor. Chiar aportul de proteine animale face trimitere la plante. Acestea sunt initial consumate de animale care apoi devin hrana pentru alte animale sau produse proteice pentru consum uman. Misiunea brandului BioAktiv este de a crea o agricultura ecologica, cu scopul de a avea o hrana mai curata, mai potrivita metabolismului uman, in deplina corelatie cu conservarea si dezvoltarea mediului. De aceea, venim in intâmpinarea clientilor cu produsele BioAktiv Professional pentru Animale: Furaj si salis pentru pasari, porci, bovine, ovine sau caprine; gunoi de grajd lichid, compost, statie de epurare, apa si Flower Power.

Toate produsele BioAktiv Professional au ingrediente 100% naturale, care sporesc sanatatea animalelor si imbunatatesc climatul in adaposturi prin reducerea amoniacului. Furajul si salisul pentru animale ajuta la functionarea normala a aparatului digestiv si favorizeaza viteza si sporul de crestere. Gunoiul de grajd si compostul nu doar dizolva straturile de sedimente, dar reduce si masa plutitoare, mirosurile si amoniacu, favorizând procesul de descompunere si creând astfel un gunoi de grajd omogen. Statiile de epurare si apa favorizeaza descompunerea substantelor organice si reduce drastic formarea amoniacului amplificând continutul de oxigen al apei. Toate aceste produse folosite simultan duce la obtinerea de produsi sanatosi si vigurosi, bine dezvoltati.

Certificare A•B•CERT

 

Produs certificat A•B•CERT, BioAktiv Professional a avut rezultate foarte bune la pasari, porci, bovine, ovine si caprine.