EcoAktiv Agro

BioAktiv Professional Apa


Apele tulbure devin clare si substantele nutritive sunt reduse prin stimularea bacteriilor aerobe. Adecvat pentru utilizarea ecologica.

Dozaj si aplicare

Pulberea se va dizolva mereu in apa proaspata. Prima utilizare in martie/aprilie, la temperaturi ale apei de peste 12oC. Daca este necesar se va repeta la fiecare 6 saptamani. A nu se utiliza la temperaturi ale apei de peste 25oC. Neindicat pentru piscine

Ecoaktiv Agro

BioAktiv Professional Statii de epurare


Cu 100 % ingrediente naturale, BioAktiv Professional pentru stațiile de epurare este excelent pentru utilizarea în stațiile de epurare mari și stațiile de epurare casnice. Poluarea olfactivă este diminuată semnificativ deja prin utilizarea unor cantități foarte mici.

EcoAktiv Agro

BioAktiv Professional Compost


BioAktiv Professional Compost garantează diminuarea drastică a gazelor dăunătoare și favorizează bacteriile aerobe. Reducerea reacțiilor este facilitată printr-o descompunere mai rapidă a compostului, ceea ce are ca rezultat economisirea costurilor cu energia, utilajele și personalul. Adecvat pentru utilizarea ecologică.

BioAktiv Professional Gunoi de graj lichid


Cu 100 % ingrediente naturale, BioAktiv Professional gunoi de grajd lichid diminuează apariția amoniacului, dizolvă straturile de sedimente și reduce în același timp masa plutitoare existentă. Rezultă un gunoi de grajd lichid omogen, care minimizează cheltuielile cu tehnica de amestec. Adecvat pentru utilizarea ecologică.

EcoAktiv Agro

BioAktiv Professional Salis pentru animale


Salis BioAktiv Professional conține 100 % substanțe naturale și sprijină digestia rumegătoarelor, favorizează viteza de creștere și sporul de creștere, stimulează conversia hranei porcilor. Acesta îmbunătățește clima din adăpost și bunăstarea animalului, intensifică activ rezistența animalelor și capacitatea acestora de a contracara stresul. Prin adăugarea zilnică a suplimentului furajer, gunoiul de grajd lichid rămane omogen și fluid. Adecvat pentru creșterea ecologică a animalelor.

BioAktiv Professional Furaj complet pentru animale


In curs de actualizare.

EcoAktiv Agro

BioAktiv Professional pentru plante


In curs de actualizare.

BioAktiv Professional Flower Power


In curs de actualizare.